Bedrijfsmatig aanbod van Kortland Beheer

TE HUUR: Op de 1e etage van het kantoorpand De Linie 1 bieden wij een kantoorruimte aan van circa 208 m, welke door middel van scheidingswanden is in te delen in meerdere ruimtes. De ruimte beschikt over een eigen keuken en het klimaat wordt geregeld middels de aanwezige topkoeling wat zomer en winter bijdraagt aan een aangenaam werkklimaat. Op kosten van de verhuurder en in overleg met de huurder wordt de ruimte voorzien van nieuwe vloerbedekking.

lees meer 1.645,00 per maand exclusief B.T.W.

TE HUUR: Op de 2e etage van het kantoorpand De Linie 1 bieden wij een kantoorruimte aan van circa 155 m welke door middel van halfronde luxe scheidingswanden is verdeeld in kantoorruimten en een vergader ruimte. Natuurlijk is er ook een eigen keuken met vaatwasser en het klimaat wordt geregeld middels de aanwezige topkoeling wat zomer en winter bijdraagt aan een aangenaam werkklimaat.

lees meer 1.225,00 per maand exclusief B.T.W.

TE HUUR: In het fraaie luxe kantorenverzamelgebouw Kortland, gelegen in het centrum van Krimpen aan den IJssel, bieden wij 53m en 80m Turn Key kantoorruimte aan. Op de begane grond bevinden zich een aantal bedrijven met een publieke functie wat zorgt voor een levendige sfeer. Gebouw Kortland heeft een fraaie entreehal met twee liften waaronder een invalidenlift. Aan de achterzijde van het gebouw is een grote parkeerplaats waar men gratis kan parkeren.

lees meer 120,00 per m per jaar, exclusief servicekosten en B.T.W.

TE HUUR: Op de 2e verdieping van het op een markante locatie gelegen gebouw Kortland bevindt zich het Business Centre Kortland. Het business centre kenmerkt zich door de fraaie brede gang met aan beide zijden kantoorruimtes van verschillende afmetingen en is van alle gemakken voorzien. Ook heeft men de beschikking over een draadloos netwerk waar iedere huurder gebruik van kan maken, is er een luxe keuken en twee heren en twee damestoiletten. Gebouw Kortland heeft een fraaie entreehal met twee liften waaronder een invalidenlift. Aan de achterzijde van het gebouw is een grote parkeerplaats waar men gratis kan parkeren.

lees meer 435,00 per maand exclusief B.T.W.

TE HUUR: Hoogwaardige nieuwbouw kantoorruimte van 529 m op de verdieping van een modern bedrijfscomplex gelegen op de hoek Vareseweg / Kiotoweg op bedrijventerrein Rotterdam Noordwest. Deelverhuur vanaf 100 m is mogelijk. De kantoorruimte is te bereiken middels via de trap in het royale trappenhuis of met de lift. De kantoorruimte heeft de beschikking over 11 gratis parkeerplaatsen op eigen terrein. Diverse voorzieningen zoals nieuwe vloerbedekking, systeemplafonds met inbouwverlichting, kabelgoten t.b.v. elektra en databekabeling, te openen ramen en verwarming middels radiatoren. Het complex is zeer gunstige gelegen aan de ruit van Rotterdam tussen de A20 en de A13 en de verlengde A4.

lees meer 89,00 per m per jaar exclusief B.T.W.

Direct naar:

Kortland Beheer B.V.

Bel onsBel ons:

0180 55 44 01

Mail onsMail ons:

Ons adresOns adres:

Rotterdamseweg 30 B
2921 AP Krimpen aan den IJssel