Aanbod

CAPELLE AAN DEN IJSSELDe Linie - unit 1 E

Huurprijs € 1.225,00 per maand exclusief B.T.W.

Servicekosten € 484,50 per maand exclusief B.T.W.

Reageer op dit object

Adres:

De Linie - unit 1 E
2905 AX
CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Omschrijving:

TE HUUR:
Op de 2e etage van het kantoorpand De Linie 1 bieden wij een kantoorruimte aan van circa 155 m² welke door middel van halfronde luxe scheidingswanden is verdeeld in kantoorruimten en een vergader ruimte. Natuurlijk is er ook een eigen keuken met vaatwasser en het klimaat wordt geregeld middels de aanwezige topkoeling wat zomer en winter bijdraagt aan een aangenaam werkklimaat.

Afmetingen:

155 m².

Opleveringsniveau:

Diverse voorzieningen zoals:
• representatieve entree;
• dames- en herentoiletten op iedere verdieping;
• invalidentoilet;
• luxe personenlift;
• systeemplafonds met verlichtingsarmaturen;
• zonwering (zonzijde) door middel van screens;
• verwarming middels radiatoren;
• pantry;
• bestaande scheidingswanden;
• topkoeling.

Omgevingsinformatie:

Het kantoorpand is uitstekend gelegen in het centrum van Capelle aan den IJssel met in de omgeving voorzieningen zoals het nabijgelegen winkelcentrum de Koperwiek en winkelcentrum de Terp. De bereikbaarheid is uitstekend. Het kantoorpand ligt op 5 minuten rijden van de rijkswegen A16 en A20 en op loopafstand van metrostation de Terp. De bushalte is bijna voor de deur.

Parkeervoorzieningen:

Voldoende gratis parkeerruimte op eigen afgesloten parkeerterrein.

Indeling:

Zeer speelse indeling door middel van luxe scheidingswanden. Diverse voorzieningen zoals een eigen keuken met vaatwasser, inbouwkasten met schuifdeuren en topkoeling wat zomer en winter zorgt voor een zeer aangenaam werkklimaat.

Bijzonderheden:

Betalingswijze:
De maandelijkse huurpenningen, eventuele servicekosten en omzetbelasting worden door de beheerder van de verhuurder geïncasseerd middels automatisch incasso.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidstelling:
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van tenminste drie maanden huurverplichting, inclusief eventuele servicekosten en B.T.W.

Omzetbelasting:
Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde gedurende de gehele huurperiode voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Indien door toedoen van huurder niet geopteerd kan worden voor met omzetbelasting belaste verhuur of indien op enig moment een situatie aan de zijde van huurder intreedt, waardoor geen recht meer kan worden gedaan aan dit uitgangspunt, is de huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden en zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te
‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Nadrukkelijk zij vermeld dat deze vrijblijvende informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Huurprijs:

€ 1.225,00 per maand exclusief B.T.W.

Servicekosten:

€ 484,50 per maand exclusief B.T.W.

Termijn:

Flexibele huurtermijnen bespreekbaar.

Opleveringsdatum:

Per direct beschikbaar.

Direct naar:

Kortland Beheer B.V.

Bel onsBel ons:

0180 55 44 01

Mail onsMail ons:

Ons adresOns adres:

Rotterdamseweg 30 B
2921 AP Krimpen aan den IJssel