Aanbod

CAPELLE AAN DEN IJSSELDe Linie 1

Huurprijs 485,00 en 640,00 per maand exclusief B.T.W.

Servicekosten 165,00 en 220,00 per maand exclusief B.T.W.

Reageer op dit object

Adres:

De Linie 1
2905 AX
CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Omschrijving:

TE HUUR:
Op de 2e etage van het kantoorpand De Linie 1 bieden wij kantoorruimte aan van bruto 53 m en 70 m. De ruimtes hebben een eigen entree, een eigen intercom, inregelbare topkoeling en zijn voorzien van nieuwe vloerbedekking. De ruimte van 70 m is verdeeld in twee ruimtes. Gezamenlijk gebruik van toiletten en keuken. Het kantoorpand is gunstig gelegen tussen de twee grootste winkelcentra van Capelle aan den IJssel en nabij het metrostation en beschikt over een eigen parkeerterrein.

Afmetingen:

53 m en 70 m.

Opleveringsniveau:

Diverse voorzieningen zoals:
representatieve centrale entree;
dames- en herentoiletten op iedere verdieping;
invalidentoilet;
luxe personenlift;
systeemplafonds met LED verplichtingsarmaturen;
zonwering (zonzijde) door middel van screens;
verwarming middels radiatoren;
pantry;
nieuwe vloerbedekking:
topkoeling.

Omgevingsinformatie:

Het kantoorpand is uitstekend gelegen in het centrum van Capelle met in de omgeving voorzieningen zoals het nabijgelegen winkelcentrum de Koperwiek en winkelcentrum de Terp.De bereikbaarheid is uitstekend. Het kantoorpand ligt op 5 minuten rijden van de rijkswegen A16 en A20 en op loopafstand van metrostation de terp. De bushalte is bijna voor de deur.

Parkeervoorzieningen:

Voldoende gratis parkeerruimte op eigen afgesloten parkeerterrein.

Bijzonderheden:

Betalingswijze:
De maandelijkse huurpenningen, eventuele servicekosten en omzetbelasting worden door de beheerder van de verhuurder gencasseerd middels automatisch incasso.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst n jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidstelling:
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van tenminste drie maanden huurverplichting, inclusief eventuele servicekosten en B.T.W.

Omzetbelasting:
Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde gedurende de gehele huurperiode voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Indien door toedoen van huurder niet geopteerd kan worden voor met omzetbelasting belaste verhuur of indien op enig moment een situatie aan de zijde van huurder intreedt, waardoor geen recht meer kan worden gedaan aan dit uitgangspunt, is de huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden en zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te
s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Nadrukkelijk zij vermeld dat deze vrijblijvende informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Huurprijs:

485,00 en 640,00 per maand exclusief B.T.W.

Servicekosten:

165,00 en 220,00 per maand exclusief B.T.W.

Termijn:

Flexibele huurtermijnen bespreekbaar.

Opleveringsdatum:

Per direct beschikbaar.

Direct naar:

Kortland Beheer B.V.

Bel onsBel ons:

0180 55 44 01

Mail onsMail ons:

Ons adresOns adres:

Rotterdamseweg 30 B
2921 AP Krimpen aan den IJssel