Aanbod

KRIMPEN AAN DEN IJSSELNieuwe Tiendweg 11A - Business unit A

Huurprijs € 650,00 per maand exclusief B.T.W.

Servicekosten € 250,00 per maand exclusief B.T.W.

Reageer op dit object

Adres:

Nieuwe Tiendweg 11A - Business unit A
2922 EN
KRIMPEN AAN DEN IJSSEL

Omschrijving:

TE HUUR:
Op de 2e verdieping van het op een markante locatie gelegen gebouw Kortland bevindt zich het Business Centre Kortland. Het business centre kenmerkt zich door de fraaie brede gang met aan beide zijden kantoorruimtes van verschillende afmetingen en is van alle gemakken voorzien. Ook heeft men de beschikking over een draadloos netwerk waar iedere huurder gebruik van kan maken, is er een luxe keuken en twee heren en twee damestoiletten. Gebouw Kortland heeft een fraaie entreehal met twee liften waaronder een invalidenlift. Aan de achterzijde van het gebouw is een grote parkeerplaats waar men gratis kan parkeren.

Opleveringsniveau:

De ruimte is standaard voorzien van de volgende voorzieningen:

- Energielabel C;
- Vloerbedekking;
- Systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
- Verwarming middels radiatoren;
- Gezamenlijke luxe;
- Dames en herentoiletten;
- Wi-Fi;
- Intercominstallatie;
- Topkoeling.

Omgevingsinformatie:

Gebouw Kortland is centraal gelegen, op een prominente locatie, in Krimpen aan den IJssel. Vanuit Rotterdam is het Gebouw Kortland in ca. 10 autominuten bereikbaar. Tevens bevindt zich op 5 minuten loopafstand het centrale busstation van Krimpen aan den IJssel.

Parkeervoorzieningen:

Groot eigen parkeerterrein aan de achterzijde van het gebouw.

Bijzonderheden:

Betalingswijze:
De maandelijkse huurpenningen, eventuele servicekosten en omzetbelasting worden door de beheerder van de verhuurder geïncasseerd middels automatisch incasso.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidstelling:
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van tenminste drie maanden huurverplichting, inclusief eventuele servicekosten en B.T.W.

Omzetbelasting:
Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde gedurende de gehele huurperiode voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Indien door toedoen van huurder niet geopteerd kan worden voor met omzetbelasting belaste verhuur of indien op enig moment een situatie aan de zijde van huurder intreedt, waardoor geen recht meer kan worden gedaan aan dit uitgangspunt, is de huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden en zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Nadrukkelijk zij vermeld dat deze vrijblijvende informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Huurprijs:

€ 650,00 per maand exclusief B.T.W.

Servicekosten:

€ 250,00 per maand exclusief B.T.W.

Termijn:

Minimale huurperiode van 2 jaar.

Opleveringsdatum:

In nader overleg.

Direct naar:

Kortland Beheer B.V.

Bel onsBel ons:

0180 55 44 01

Mail onsMail ons:

Ons adresOns adres:

Rotterdamseweg 30 B
2921 AP Krimpen aan den IJssel