Aanbod

KRIMPEN AAN DEN IJSSELVan Polanenweg 2

Huurprijs 70,00 per m per jaar, exclusief B.T.W.

Servicekosten 7,50 per m per jaar, exclusief B.T.W.

Reageer op dit object

Adres:

Van Polanenweg 2
2921 LT
KRIMPEN AAN DEN IJSSEL

Omschrijving:

TE HUUR:
Half vrijstaand bedrijfspand bestaande uit circa 315 m kantoorruimte en circa 75 m bedrijfsruimte met overhead deur op de begane grond en circa 200 m kantoorruimte op de verdieping.
Het pand is voorzien van een fraaie entree met ontvangstbalie, dames en herentoiletten op de begane grond en op de verdieping, airconditioning, gezellige kantine met bar, en opgedeeld in verschillende ruimtes.
Voldoende parkeerruimte om het pand.

Indeling:

Het is mogelijk het pand anders in te delen door wanden weg te halen waardoor er op de begane grond een hele grote vrije ruimte te creren is voor bijvoorbeeld een sportschool of een showroom.

Bijzonderheden:

Opleveringsniveau:
Het pand heeft de volgende voorzieningen:

- Energielabel B;
- Vloerafwerking d.m.v. houtmotief laminaat;
- Systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
- Verwarming middels eigen CV met radiatoren;
- Ontvangstbalie;
- Dames en herentoiletten op de begane grond en op de verdieping;
- Airconditioning in de meeste ruimtes;
- Pantry op de begane grond;
- Kantine met gezellige bar op de verdieping.

Omgevingsinformatie:
Gelegen op bedrijventerrein Stormpolder te Krimpen aan den IJssel. Rotterdam is in circa 10 autominuten bereikbaar en op loopafstand bevindt zich het centrale busstation van Krimpen aan den IJssel.

Parkeervoorzieningen:
Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein aan de voorzijde en naast het pand alsmede voldoende parkeerplaatsen in het openbare gebied.

Betalingswijze:
De maandelijkse huurpenningen, eventuele servicekosten en omzetbelasting worden door de beheerder van de verhuurder gencasseerd middels automatische incasso.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst n jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidstelling:
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van tenminste drie maanden huurverplichting, inclusief eventuele servicekosten en B.T.W.

Omzetbelasting:
Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde gedurende de gehele huurperiode voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Indien door toedoen van huurder niet geopteerd kan worden voor met omzetbelasting belaste verhuur of indien op enig moment een situatie aan de zijde van huurder intreedt, waardoor geen recht meer kan worden gedaan aan dit uitgangspunt, is de huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden en zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Nadrukkelijk zij vermeld dat deze vrijblijvende informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Huurprijs:

70,00 per m per jaar, exclusief B.T.W.

Servicekosten:

7,50 per m per jaar, exclusief B.T.W.

Termijn:

Huurperiode van 5 jaar met stilzwijgende verlening van telkens 5 jaar.

Opleveringsdatum:

In nader overleg.

Direct naar:

Kortland Beheer B.V.

Bel onsBel ons:

0180 55 44 01

Mail onsMail ons:

Ons adresOns adres:

Rotterdamseweg 30 B
2921 AP Krimpen aan den IJssel