Aanbod

CAPELLE AAN DEN IJSSELSchinkelse Baan 19 A

Huurprijs 130,00 per m per jaar, exclusief B.T.W.

Servicekosten 12,50 per m per jaar, exclusief B.T.W. (inclusief GLW)

Reageer op dit object

Adres:

Schinkelse Baan 19 A
2908 LE
CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Omschrijving:

TE HUUR:
Zeer representatieve kantoorruimte op een zichtlocatie aan de Schinkelse Baan 19 te Capelle aan den IJssel. Het betreft de gehele 1e verdieping van circa 340 m welke zeer fraai is ingedeeld in verschillende ruimtes met een royale moderne keuken als centraal middelpunt. U kunt gebruik maken van 3 parkeerplaatsen op eigen terrein. Daarnaast is er voldoende gratis parkeerruimte voor de deur. Goed bereikbaar met de auto, fiets en het openbaar vervoer.

Opleveringsniveau:

De ruimte wordt Turn-Key opgeleverd en is onder andere voorzien van:
- systeemplafond met ingebouwde verlichtingsarmaturen;
- alarminstallatie;
- airconditioning;
- vloerafwerking d.m.v. tapijttegels en PVC laminaat;
- luxe uitgebreide pantry;
- intercominstallatie;
- internetaansluiting (glasvezel);
- apart dames en heren toilet;
- verwarming middels radiatoren (stadsverwarming);
- 100% geluidsdichte ruimte.


Omgevingsinformatie:

Gelegen op het representatieve en goed onderhouden Capelle Trade Centre en bevindt zich in het Hoofdweggebied. In de onmiddellijke nabijheid van de rijksweg A16 (Rotterdam-Dordrecht-Breda) en de op- en afritten van de A20. Er is een directe busverbinding vanaf de Hoofdweg naar het NS-station Capelle-Schollevaar, alsmede NS-/metrostation Alexander.

Parkeervoorzieningen:

Op eigen terrein zijn 3 eigen parkeerplaatsen beschikbaar. Voor de deur is ook voldoende gratis parkeergelegenheid beschikbaar.

Bijzonderheden:

Betalingswijze:
De maandelijkse huurpenningen, eventuele servicekosten en omzetbelasting worden door de beheerder van de verhuurder gencasseerd middels automatisch incasso.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst n jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidstelling:
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van tenminste drie maanden huurverplichting, inclusief eventuele servicekosten en B.T.W.

Omzetbelasting:
Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde gedurende de gehele huurperiode voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Indien door toedoen van huurder niet geopteerd kan worden voor met omzetbelasting belaste verhuur of indien op enig moment een situatie aan de zijde van huurder intreedt, waardoor geen recht meer kan worden gedaan aan dit uitgangspunt, is de huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden en zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Nadrukkelijk zij vermeld dat deze vrijblijvende informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Huurprijs:

130,00 per m per jaar, exclusief B.T.W.

Servicekosten:

12,50 per m per jaar, exclusief B.T.W. (inclusief GLW)

Termijn:

Huurperiode van 5 jaar met stilzwijgende verlening van telkens 5 jaar.

Opleveringsdatum:

In nader overleg.

Direct naar:

Kortland Beheer B.V.

Bel onsBel ons:

0180 55 44 01

Mail onsMail ons:

Ons adresOns adres:

Rotterdamseweg 30 B
2921 AP Krimpen aan den IJssel