Aanbod

Capelle aan den IJsselDe Linie 1A

Huurprijs 95,00 per m per jaar exclusief B.T.W.

Servicekosten 37,50 per m per jaar exclusief B.T.W.

Reageer op dit object

Adres:

De Linie 1A
2905 AX
Capelle aan den IJssel

Omschrijving:

Multifunctionele en representatieve kantoorruimte van circa 400m gelegen in het bedrijfsverzamelgebouw De Linie 1.
Het kantoorgebouw is uitstekend gelegen in het centrum van Capelle aan den IJssel met vele voorzieningen in het nabijgelegen winkelcentrum De Terp. Het gebouw beschikt over een eigen afsluitbaar parkeerterrein, tevens kan men in de nabije omgeving op loopafstand vrij parkeren. De bereikbaarheid is uitstekend te noemen door de ligging op loopafstand van metrostation De Terp. Het object is per auto goed bereikbaar met de rijkswegen A16 en A20 op circa 5 autominuten.

Opleveringsniveau:

De kantoorruimte is voorzien van o.a.:

representatieve entree;
gezamenlijke sanitaire voorzieningen;
mindervalide toilet;
lift naar verdieping;
systeemplafond met inbouw verlichtingsarmaturen;
zonwering door middel van screens;
verwarming middels radiatoren;
pantryvoorziening;
bestaande scheidingswanden;
topkoeling.

Omgevingsinformatie:

De bereikbaarheid is uitstekend te noemen door de ligging op loopafstand van metrostation De Terp. Het object is per auto goed bereikbaar met de rijkswegen A16 en A20 op circa 5 autominuten.

Parkeervoorzieningen:

Het gebouw beschikt over een eigen afsluitbaar parkeerterrein, tevens kan men in de nabije omgeving op loopafstand vrij parkeren.

Indeling:

Circa 400 m kantoorruimte verdeeld in circa 119 m op de begane grond en circa 282 m op de 1e verdieping. Er is een interne trap aanwezig tussen beide etages.

De 1e verdieping is uit te breiden met circa 175 m. De begane grond is bereikbaar middels een eigen entree.

Bijzonderheden:

Betalingswijze:
De maandelijkse huurpenningen, eventuele servicekosten en omzetbelasting worden door de beheerder van de verhuurder gencasseerd middels automatisch incasso.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst n jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidstelling:
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van tenminste drie maanden huurverplichting, inclusief eventuele servicekosten en B.T.W.

Omzetbelasting:
Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde gedurende de gehele huurperiode voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Indien door toedoen van huurder niet geopteerd kan worden voor met omzetbelasting belaste verhuur of indien op enig moment een situatie aan de zijde van huurder intreedt, waardoor geen recht meer kan worden gedaan aan dit uitgangspunt, is de huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden en zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen model februari 2015 worden opgemaakt.

Nadrukkelijk zij vermeld dat deze vrijblijvende informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Huurprijs:

95,00 per m per jaar exclusief B.T.W.

Servicekosten:

37,50 per m per jaar exclusief B.T.W.

Termijn:

In nader overleg

Opleveringsdatum:

Per direct beschikbaar.

Direct naar:

Kortland Beheer B.V.

Bel onsBel ons:

0180 55 44 01

Mail onsMail ons:

Ons adresOns adres:

Rotterdamseweg 30 B
2921 AP Krimpen aan den IJssel