Woningaanbod van Kortland Beheer

TE HUUR

Ruim 4- kamerappartement op de begane grond met een eigen parkeerplaats en prachtig uitzicht op het water. In de nabije omgeving vindt u alles wat nodig is voor een ultiem woongenot.

lees meer 850,00 per maand exclusief servicekosten.

TE HUUR

Ruim 3- kamerappartement op de 5e verdieping met een zonnig en royaal balkon en een berging in de onderbouw. Dit bijzonder nette appartementencomplex is voorzien van een keurige entreehal met trappenhuis en twee moderne liften. Gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen, winkels en openbaar vervoer.

lees meer 760,00 per maand exclusief stook- en servicekosten.

TE HUUR

Keurig 3- kamer appartement op de begane grond met balkon en een aparte berging. Eigen parkeerplaats. Goede ligging in een gezellige woonwijk nabij vele voorzieningen zoals winkels, het medisch centrum en het openbaar vervoer.

lees meer 735,00 per maand exclusief servicekosten.

TE HUUR

Ruim 3- kamerappartement op de 3e verdieping met een balkon aan de voorzijde en aan de achterzijde, vrij uitzicht en een royale berging in de onderbouw. Goede ligging in de wijk IJsselmonde nabij winkelcentrum Keijzerswaard.

lees meer 620,00 per maand exclusief servicekosten.

TE HUUR

Net 3- kamerappartement (voorheen 4- kamerappartement) op de 2e verdieping. Gelegen op loopafstand van het centrum van Schiedam.

lees meer 595,00 per maand exclusief stook- en servicekosten.

Direct naar:

Kortland Beheer B.V.

Bel onsBel ons:

0180 55 44 01

Mail onsMail ons:

Ons adresOns adres:

Rotterdamseweg 30 B
2921 AP Krimpen aan den IJssel